meer referenties

Een aantal jaren geleden ben ik bij Agrico B.V. gestart als Personeelsfunctionaris op de afdeling Personeelszaken. Bij binnenkomst heb ik een aantal relaties overgedragen gekregen van mijn voorganger. Het was aan mij om te bepalen of ik er contact mee wilde blijven onderhouden.

Zo zijn ook de gegevens van Gerda Helmantel aan mij overgedragen. Een relatie, waarvan ik nu uit ervaring kan zeggen dat ik blij ben dat zij op mijn pad is gekomen.

Wij schakelen Gerda in als arbeidsdeskundige bij langdurige arbeidsongeschiktheid van medewerkers en als re-integratiedeskundige.

Gerda wil ik typeren als een echte professional. Zij is een open, spontane en eerlijke persoonlijkheid. Iemand die duidelijkheid schept in de (soms) lastige wereld van ziekte en verzuim. Zij geeft concrete en praktische adviezen waar je als werkgever mee uit de voeten kunt. Een ander belangrijk aspect is dat ik ook van medewerkers, die door haar zijn/worden begeleid, positieve reacties over haar correcte begeleiding ontvang.

Kortom, Gerda kan ik aanbevelen als een deskundige begeleider in situaties van arbeidsongeschiktheid en re-integratie

Yvonne Rook

Personeelsfunctionaris Agrico B.V.

Gerda Helmantel verricht alweer sinds mei 2009 naar volle tevredenheid arbeidsdeskundige dienstverlening in opdracht van Re-integratiePunt BV.

Opdrachten pakt zij adequaat en professioneel op, waardoor opdrachtgever veelal opnieuw naar haar vragen.

Voor opdrachtgever PHILIPS is Gerda Helmantel de vaste arbeidsdeskundige!

Inmiddels heeft zij zo’n 50 arbeidsdeskundige onderzoeken verricht in opdracht van Re-integratiePunt BV en daar zullen er zeker nog veel bijkomen wat ons betreft.

Re-integratiePunt BV

Martijn Vennix